Ekologiškas kosmetinis Nakvišų aliejus ,25kg
Kaina 0.00 Eur
Kiekis:

Gamintojas: GOILD

Matavimo vnt.: vnt.

Aprašymas:
Nakvišų aliejus
(INCI: Oenothera biennis)
Pagamintas šalto spaudimo būdu.
Pagaminta Prancūzijoje

Bakas 28 kg ,kaina sutartinė,pristatymo termino teirautis telefonu.

Energija kiekvienai ląstelei

Nakvišų aliejus - gausus polinesočiųjų (linolo, γ linoleno, α linoleno rūgščių) rūgščių šaltinis, pats natūraliausias gamtinis antioksidantas.
Polinesočiosios rūgštys yra būtinos sklandžiam medžiagų apykaitos procesui. Jos yra tikrasis energijos šaltinis kiekvienai žmogaus ląstelei. Deja, organizmas šių vertingų rūgščių pats nesintetina, tad geriausia jas gauti iš gamtos.
Moksliniais tyrimais įrodyta, kad nakvišų aliejus, natūralus gamtinis antioksidantas:
– saugo odą nuo išorės žalingų faktorių (taip pat ir ultravioletinių spindulių)
– stimuliuoja odos apsauginius mechanizmus
– stabdo drėgmės praradimą ląstelėje
– gausus vitamino E kiekis neutralizuoja organizme susidarančius laisvuosius radikalus


Kaip veikia odą

Pakelia drėgmės lygį
Puiki priemonė nuo raukšlių susidarymo.
Ramina egzemą, dermatitus, odos suerzinimus.
Tinka probleminių odos vietų priežiūrai.
Slopina uždegimą, paraudimą, niežėjimą žvynelinės atvejais.
Aliejumi tepant nudegimo sukeltus randus ar saulės nudegintą odą, ji daug greičiau atsinaujina.



Naudojimas

Veido priežiūrai
Gali būti naudojamas grynas ir maišomas su kitu aliejumi, pavyzdžiui, simondsijų ar migdolų. Puikiai įsigeria į odą, tad gali būti naudojamas ir vakare, ir ryte.

Tinka jaunai dehidratuotai, pradėjusiai senti ir brandžiai odai:
– atgaivina išsausėjusią odą
– aktyviai mažina raukšles
– nuramina sudirgusią odą

Plaukams
– Stiprina
– Suteikia švelnumo ir blizgesio


Pagrindinė kosmetinė funkcija – prieš išsausėjimą ir prieš senėjimo procesus.

santuoka.lt