AFRODISIAC. Ekologiškas kosmetinis Morkų fitolis, 100 ml.
Kaina 7.20 Eur (24.86 LTL)
Kiekis:

Gamintojas: GOILD

Matavimo vnt.: vnt.

Aprašymas:
Aistringa, švelnu ir vertinga jūsų odai!

Afrodisiac! Ekologiškas kosmetinis morkų fitolis su Ylang - Ylang - aistringa, švelnu ir vertinga jūsų odai!
Morkų fitolis skatina sveiką natūralų įdegį, stiprina įdegio efektą soliariume ir saulėje, sustiprina įdegio intensyvumą bei palaiko ilgalaikį įdegio efektą po saulės vonių.
Ylang Ylang žiedai - stiprus afrodiziakas. Teigiamai veikia nervų sistemą, atpalaiduoja, šalina įtampą, nerimą, pyktį ar baimę.
Jūsų oda žvilgės natūraliu ir sveiku įdegiu, o aistringas rytietiškas aromatas prikaustys jūsų mylimojo žvilgsnį, mintis ir jausmus!


Naudojimas
Jei oda jautri, galima maišyti su kitu, lengvesniu, pavyzdžiui, natūraliu migdolų aliejumi.
Šį GOiLD aliejų galima naudoti tiesiog duše ant drėgnos, nupraustos odos kaip kūno losjoną.
Šlapia oda puikiai priima ir įsisavina aliejų, todėl jis puikiai įsigeria į odą. Ant drėgnos, nupraustos odos užtepkite kosmetinio GOiLD aliejaus, švelniais sukamaisiais judesiais šiek tiek pamasažuokite kūną, nusausinkite odą rankšluosčiu ir viskas - procedūra baigta! Mėgaukitės švelnia ir šilkine oda!

Morkų fitolis (saulėgrąžų aliejuje) – tai labai stiprių ir veiksmingų ingredientų dozė odai. Didžioji jo vertybė – beta karotinas, pasisavinimo procese virstantis vitaminu A. Beta karotinas natūraliai suteikia odai švelnų, sveiką ir švytintį bronzinį atspalvį. Morkų fitolis, puikus antioksidantas, kurio sudėtyje esančios vertingosios riebiosios rūgštys – linolo rūgštis, oleino rūgštis, palmitino rūgštis – skatina epidermio atsinaujinimą, palaiko drėgmę ir suteikia odai atsparumo. Dėl savo antioksidacinių savybių jis naudojamas ir pažeistai ar suerzintai odai raminti bei gydyti: niežėjimas, įtrūkimai, spuogai, aknė, egzema, psoriazė.

Morkų fitolis - švelnios tirštokos konsistencijos, oranžinės spalvos. Švelnus, vos juntamas, morkų stiebelių kvapas nuteikia sveikai ir praturtintai veido ir kūno odos priežiūrai:
- atgaivina papilkėjusią ir pavargusią odą, suteikia sveika atspalvį,
- ramina odos sudirginimą, niežėjimą, spuogus,
- drėkina sausą jauną ir brandžią odą bei lėtina odos senėjimą,
- regeneruoja bei atstato odos elastingumą,
- minkština ir maitina odą,
- drėkina ir papildo vitaminais po saulės vonių,
- suteikia natūralaus ir sveiko įdegio efektą.

Ylang Ylang (tagalų kalba reiškia „gėlių gėlė“) - vienas romantiškiausių eterinių aliejų.
Filipinų legenda pasakoja apie sutuoktinių pora, kuri gyvenime turėjo viską, bet neturėjo vaikų. Kartą į merginos sapną atėjo jų dievas, kuris pažadėjo atsiųsti jiems dukrą. Bet su sąlyga, kai mergina užaugs, negalės liesti vyro. Mergina vardu Ylang ("Gėlė") užaugo labai graži, bet tėvai turėjo užrakinti ją tarp keturių sienų, kad nebūtų sutrikdyta dievų valia. Kartą vakare tėvai buvo namuose, o Ylang paliko sode rinkti gėlių puokštės. Staiga prieš ją atsirado jaunas žmogus, sugriebė ją už rankos ir pasakė: "Aš tave myliu, tapk mano žmona." "Ylang Ylang .. ..!" sušuko mergina ir čia pat pavirto gražiu medžiu su stebėtinai kvepiančiomis gėlėmis. Taigi, nuo tada iš šio nuostabaus medžio sklinda stebuklingo grožio vardas Ylang Ylang, o jaunas vyras, pasak legendos iki šiol klaidžioja po stebuklingą sodą ir trokšdamas savo mylimosios vis kartoja jos vardą...

Kvapniosios kanangos arba Ylang Ylang – populiarus parfumerinis augalas, o žiedai laikomi stipriu afrodiziaku. Iš augalo žiedų gaunamas eterinis aliejus plačiai naudojamas parfumerijoje ir aromaterapijoje. Šiame aromate sumišę gėlių ir medienos kvapai. Azijiečiai jį laiko afrodiziaku, sukeliančiu euforiją. Kadaise jis buvo neatsiejama prabangių valdovų haremų malonumų dalis. Malonus ir jausmus žadinantis kvapiųjų kanangų aliejaus aromatas žadina lytinį potraukį, padeda esant frigidiškumui ir impotencijai, teigiamai veikia nervų sistemą, atpalaiduoja, šalina įtampą, nerimą, pyktį ar baimę. Naudojamas kosmetikoje šis aliejus puikiai reguliuoja odos drėgmę.
Ylang Ylang turi ir gydomųjų savybių - optimizuoja kraujotaką, retina pulsą, lygina širdies ritmą, normalizuoja kraujo spaudimą. Spėjama, kad kvapniosios kanangos medžiagos užbėga už akių nuplikimui.

100 proc. natūralus
Sudėtis: morkų fitolis, saldžiuju kanangų eterinis aliejus.
INCI: Daucus carota, Canang odorata
ECOSERT SAS F32600
Pagaminta Prancūzijoje


Kviečiame bendradarbiauti grožio salonus, kosmetologus, SPA centrus, masažuotojus, grožio industrijos specialistus. Jums bus suteiktos labai palankios ir išskirtinės sąlygos.

Viskas tavo papuošalui