Ekologiškas makadamijų riešutų aliejus
INCI: Macadamia Ternifolia seed oil
Pagamintas šalto spaudimo būdu.
Kilmės šalis Prancūzija.
Vertingos sudėties, ypač gerai susigeriantis, makadamijų aliejus gana plačiai taikomas grožio procedūrose: sausos ar brandžios veido odos priežiūrai, kūno masažams, kūdikių masažams, kūno drėgmės ir elastingumo palaikymui, plaukų ir lūpų priežiūrai. Makadamijų aliejus intensyviai veikia giliuosiuose odos sluoksniuose, stangrina, drėkina, atnaujina.
Tai itin efektyvi, natūrali ir saugi priemonė išvengti strijų, dažniausiai atsirandančių nėštumo metu.
Makadamijų aliejaus sudėtyje yra net iki 80 % mononesočiųjų riebiųjų rūgščių (linolo, linoleno, palmitino, stearino ir kt). Šis aliejus yra vertingiausias natūralus palmitoleino (omega – 7) riebiosios rūgšties šaltinis. Palmitoleino rūgštis skatina odos savireguliacines funkcijas: ląstelių atsinaujinimą, aktyvumą, saugo nuo senėjimo bei žalingų aplinkos faktorių. Šiame riešutų aliejuje gausu geležies, kalio, fosforo, magnio, cinko, nemažai vario ir seleno.
Makadamijų riešutų aliejus gaunamas iš Australijoje, Rytų Afrikoje ar Havajų salose augančių Macadamia ternifolia riešutų.
Užsisakyti galite čia http://www.naturalusgrozis.lt/Katalogas/Ekologiskas-makadamiju-riesutu-aliejus-100ml-P45.html


Į pradžią
El.paštas