Argano aliejus iš Maroco

Ekologiškas, nerafinuotas Ecocert SAS F32600
(INCI: Argania Spinosa).
Pagamintas šalto spaudimo būdu.
Kilmės šalis Marokas.Pagamintas Prancūzijoje
50 ml, kaina  40,  - Lt.
 
Stebuklingas aliejus iš magiškos Maroko žemės.
 
Argano medžiai auga tik Maroke. Tai gana egzotiškas augalas, dovanojantis labai vertingą argano riešutų  aliejų, gausiai prisotintą vitamino E (60-90 mg/100 gr), riebiųjų ir linoleno rūgščių (iki 47%).
Argano aliejus itin vertinamas dėl  turtingos sudėties ir plataus naudojimo spektro.
Nepakeičiamos riebiosios rūgštys (EFA) saugo odą iš vidaus ir iš išorės:
         nuo agresyvių aplinkos faktorių bei odos išsausėjimo,
         nuo pirmalaikio senėjimo bei raumenų suglebimo
 
Savybės:
Švelnus, argano pupelių kvapas
Švelniai žalsvas
Labai greitai susigeria, nepalieka riebalinio sluoksnio
 
Kaip veikia odą
         Stiprus antioksidantas
         Gerina kapiliarų elastingumą
         Saugo nuo kenksmingų aplinkos faktorių (ir nuo šalčio!)
         Stiprina odos funkcijas
         Saugo raumenis nuo suglebimo
         Drėkina ir maitina
 
Pagrindinė funkcija – stiprina, apsaugo ir jaunina odą.
 
Naudojimas veido priežiūrai
  • atgaivina pavargusią bei raukšlių turinčią odą, gražina prarastą elastingumą
  • odai su išsiplėtusiomis kraujagyslėmis: apsaugo nuo aplinkos poveikio ir stiprina
  • gydant aknę
 
Naudojimas plaukams:
·         stiprina ir apsaugo nuo plaukų slinkimo
·         suteikia švelnumo ir blizgesio
·         prieš pleiskanas
 
Naudojimas kūnui
·         masažams
·         nuo reumatinių skausmų
·         nudegimų gydymui
·         nagų stiprinimui

Viskas tavo papuošalui