Abrikosų kauliukų aliejus

  prieš šiurkštumą, prieš raukšles, prieš išglebimą ir apsauga nuo šalčio.
 
Abrikosų kauliukų aliejus
(INCI: Prunus Armeniaca).
Pagamintas šalto spaudimo būdu.
Pagaminta Prancūzijoje
100 ml, kaina 39, - Lt
 
 
Abrikosų medžiai jau kelis tūkstantmečius auga Rytų Azijos slėniuose (Kinijoje, Mongolijoje, ) ir Himalajų šlaituose.
Šie medžiai, romėnų pargabenti į Europos žemyną, kovo – balandžio mėnesį pražysta puikiais žiedais ir veda kvapnius vaisius. Iš jų branduolių spaudžiamas lengvas, švelnios konsistencijos ir vertingas abrikosų kauliukų branduolių aliejus.
 
Vietinės Himalajų kalnų moterys, atėjus atšiauriai žiemai, būtent šiuo aliejumi tepa veidą, rankas ir visą kūną. Tai yra patikima grožio ir apsaugos - nuo vėjo, šalčio, odos išsausėjimo ir paraudimo – priemonė. Himalajų  tautų receptas puikiai tinka ir mums.
 
Šis švelnaus aromato aliejus savo sudėtimi ir poveikiu gana panašus į saldžiųjų migdolų aliejų. Abrikosų branduolių aliejuje gausu riebiųjų rūgščių bei vitaminų E, A, taip pat ir B grupės vitaminų, kurie ramina raustančią šiurkščią odą.
 
 
Savybės.
Šviesiai gelsvas
Lengvos konsistencijos, neriebus
Švelnus abrikosų kauliukų aromatas
 
Kaip veikia odą
 
  • švelnina ir minkština
  • drėkina ir maitina
  • mažina tempimą
  • gerina odos tonusą
  • naikina raukšleles
  • antioksidantas
 
Naudojimas
Tinka visų tipų veido ir kūno odai. Nesukelia alerginių reakcijų. Vertinga priemonė jautriai ar nuo aplinkos faktorių pašiurkštėjusiai odai.
 
  • jautriai kūdikių odelei prižiūrėti
  • plaukų priežiūrai
  • rankų masažams
  • kūno masažams
 
Veido ir kūno priežiūra
         praradusiai gyvybingumą odai
         išsausėjusiai ir šiukščiai odai
         suglebusiai odai
         raukšlių prevencijai

Viskas tavo papuošalui